Visual 1 Visual 2

Champion wissers

Topparts Automotive BV

Heeft nieuwe TOPLIJN in ( eigen) huis, namelijk:

Het totaal vernieuwde CHAMPION RUITENWISSERS programma.

Deze lijn is revolutionair aangepast aan de wensen van de moderne autobezitter! Met als resultaat hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijsstelling!

Champion,  - onder meer leverancier aan Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Iveco, Peugeot en VW -, heeft met haar lijn AEROVANTAGE een complete nieuwe lijn wissers geïntroduceerd  www.championaerovantage.com.

In een aansprekende nieuwe moderne verpakking, die herinneringen oproept aan de legendarische formule 1 uitstraling van CHAMPION.

Met een eenvoudig en duidelijk nummersysteem de TOP lijn van CHAMPION.

De AEROVANTAGE flatblade bladen zijn per stuk en in sets leverbaar, en worden door TOPPARTS op de markt gebracht tegen attractieve prijzen.

Daarnaast is er de lijn EASYVISION. Met 15 wissers wordt een marktdekking van 95% gerealiseerd door het revolutionair, gepatenteerde nieuwe adapter systeem: DE 7 IN EEN MULTICLIP. Hierdoor kunnen 7 populaire OE wisserarmen verbonden worden met  1 simpel systeem!

Een uiterst courante aanvulling op de uitgebreide AEROVANTAGE lijn die vele nieuwe mogelijkheden in de markt zal openen! (www.campioneasyvision.com).

De CHAMPION wisserbladen zijn leverbaar via de vakhandel. En direct door TOPPARTS uit voorraad leverbaar.

Onze merken:

Logo Dayco

 

Logo FAAM