Visual 1 Visual 2

Nieuws

 

TOP PARTS Automotive BV wordt verdeler voor KNECHT filters

 

TOP PARTS: Originele kwaliteit, no nonsens logistiek , een bedrijf waar U als klant centraal staat. 

Vanaf 1 november kunnen wij ook de Knecht filters leveren.

In nagenoeg alle Europese auto’s seriematig ingebouwd. Ook in Nederland tientallen jaren bekend als betrouwbare leverancier van topkwaliteit, en voor elke grossier en garage een begrip!

Vandaag besteld, in de nacht geleverd. Geen extra opslagen voor marketing activiteiten.

Daardoor leverbaar tegen prijzen die U in staat stellen de garage te leveren met concurrerende originele onderdelen.

Uiteraard vindt U de Knecht filters in ALDOC. En uiteraard in de e- catalogus.

 

Wij verheugen ons op Uw mail of telefonische reactie. En staan graag, zoals U gewend bent, voor U klaar.

 

 

Top Parts Automotive BV heeft een nieuwe Toplijn in huis, namelijk:

Het totaal vernieuwde CHAMPION RUITENWISSERS programma.

 

Deze lijn is revolutionair aangepast aan de wensen van de moderne autobezitter!

Met als resultaat hooge kwaliteit tegen een eerlijke prijsstelling!

Champion, ondermeer leverancier aan Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat , Ford, Iveco, Peugeot en VW, heeft met haar lijn AEROVANTAGE een complete nieuwe lijn wissers geintroduceerd (www.championaerovantage.com).

In een aansprekende nieuwe moderne verpakking, die herinneringen oproept aan de legendarische formule 1 uitstraling van CHAMPION.

Met een eenvoudige en duidelijk nummersysteem de TOP lijn van CHAMPION.

De AEROVANTAGE flatblade bladen zijn per stuk en in sets leverbaar en worden door Top Parts Automotive op de markt gebracht tegen attractieve prijzen.

 

Daarnaast is er de lijn EASYVISION. Met 15 wissers wordt een marktdekking van 95% gerealiseerd door het revolutionair, gepattenteerde nieuwe adapter systeem:

DE 7 IN EEN MULTICLIP. Hierdoor kunnen 7 populaire wisserarmen verbonden worden met een 1 simple systeem!

 

Een uiterst courante aanvulling op de uitgebreide AEROVANTAGE lijn die vele nieuwe mogelijkheden in de markt zal openenen! (www.Campioneasyvision.com).

 

 

 

 

Top Parts Automotive BV heeft de lijnThermostaten van het merkBehr opgenomen.


MAHLE Aftermarket GmbH en TOP PARTS Automotive B.V. hebben overeenstemming bereikt over de distributie van thermostaten van Behr Thermot- tronik (BTT) voor Nederland.

Behr Thermot- tronik is een van de leidende fabrikanten van thermostaten voor de Automotive markt en produceert in eerste instantie als eerstuitruster voor de automobielindustrie. Behr Thermot-Tronic loopt hiermee voor in de ontwikkeling van de zogenaamde Map Thermostaten welke tegenwoordig gekoppeld zijn aan het motormanagement systeem van de auto.


Vandaar dat de Behr Thermot- Tronik thermostaten van de hoogst kwaliteit zijn, en zij worden dan ook door grossiers en hun garages navenant gewaardeerd!

 

TOP PARTS AUTOMOTIVE BV GESTART MET KWP WATERPOMPEN

 

Het vernieuwend logistieke concept van TOPPARTS AUTOMOTIVE BV slaat alom aan. Op veler verzoek hebben wij nu de complete waterpompenlijn van KWP opgenomen. KWP waterpompen worden geproduceerd door Metelli, onder meer fabrikant van GRAF, Kühl, CIFAM gerenommeerde kwaliteitsonderdelen!

Bezoek ons op onze Stand 108 op de Auto professioneel vakbeurs in Gorinchem op 5-6-en 7 februari aanstaande, waar we U alle informatie kunnen aanreiken om ook in deze tijd een streepje voor te krijgen op de concurrentie, door met kwaliteitsonderdelen tegen marktgerichte prijzen te scoren!

Vandaag besteld, dezelfde nacht in huis

TOP PARTS AUTOMOTIVE BV :INTRODUKTIE ASSO UITLAATSYSTEMEN

 

Op 5, 6 en 7 februari vindt de Auto professioneel beurs in Gorinchem plaats. U Kunt TOP PARTS AUTOMOTIVE BV vinden op stand nummer 108! Bij de start van deze beurs introduceert TOPPARTS de ASSO- uitlatenlijn, op verzoek van onze klanten, die vragen om een kwalitatief alternatief.

De uitlatenmarkt staat zoals bekend reeds langer onder druk. Daarbij is het een onmiskenbare trend dat in 80% van de vervangingen alleen achter dempers worden vervangen, mede omdat door de voortdurende technische verbeteringen en door de dalende trend in het aantal gereden kilometers (Crisis!).

 

TOPPARTS gaat nu ASSO uitlaten leveren op basis van ons baanbrekend nieuwe logistieke concept: een keer per dag in-night leveren. Dus: minder kosten, en onderdelen van eerstuitruster kwaliteit leverbaar tegen brutoprijzen die tot 25% goedkoper zijn dan de gemiddelde marktprijzen voor vergelijkbare producten!

 

Vanaf vandaag hebben wij alle courante ASSO dempers op voorraad!

Asso produceert al meer dan 50 jaar uitlaatsystemen, is ISO en TÜV gecertificeerd, kortom: uitstekende kwaliteit.

 

Dayco: film

Who wants to move the world, first has to move himself

TOPPARTS Automotive BV neemt OSRAMop in leveringsprogramma

 

NIEUW IN HET PROGRAMMA VAN TOP PARTS AUTOMOTIVE BV

 

Opnieuw heeft Top Parts Automotive BV een A-merk toegevoegd aan haar assortiment: Osram Lampen. Osram is wereldmarktleider in autolampen. Talloze innovaties op het gebied van autoverlichting zijn door OSRAM ontwikkeld!

 

Over Osram Automotive Lampen:

De mobiliteitsconcepten voor de toekomst zijn gebaseerd op voertuigen met lage emissies, maar methoge prestaties. Als wereldmarktleider in autoverlichting, is OSRAM een bepalende speler in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe types verlichtingssystemen zoals bijvoorbeeld LED. Het resultaat is een reeks technologieën die economisch, krachtig, geraffineerd en eenvoudig zijn en voor een verbetering van zowel comfort als veiligheid op de wegen zorgen. Uiteraard voldoet OSRAM aan alle OE- specificaties.

Voor de klanten van TOPPARTS betekent dit dat zij dagelijks deze lampen uit voorraad geleverd kunnen krijgen: extra bestelgemak, gecombineerd met alle voordelen die een zelfstandige Importeur als TOPPARTS Automotive biedt!

 

Onderstaand een koppeling naar de fabriekscatalogus:

http://am_application.osram.info/publish/index_en.html

 

 

 

 

 

TOPPARTS Automotive BV neemt K&F op in leverprogramma

 

 

K&F, onderdeel van de Bilstein -groep van het Thyssen Krupp samenwerkingsverband produceert in Duitsland veren voor nagenoeg alle autotypes, van Oldtimers tot aan de meest moderne auto’s toe. En doet dat al ruim 125 jaar!

 

De onderneming produceert veren voor personenauto’s en Trucks in OE kwaliteit: met meer dan 5000 referenties schroef- en bladveren wordt zelfs bij de nieuwste types een nagenoeg volledige marktdekking bereikt!

 

K&F is de erkende technologieleider voor het verenpakket, sterk op de toekomst gericht, en is met haar kwaliteitsproducten de partner voor Uw verenpakket.

 

En daarmee past K&F perfect in de strategie van TOPPARTS Automotive BV: topproducten leveren tegen attractieve condities.

De veren zijnuit voorraad leverbaar.

Onderstaand een koppeling naar de fabriekscatalogus:

http://web1.carparts-cat.com/default.aspx?11=33&10=C00F85CB938E6138E040A8C00A3E1EE3033001&14=1&12=100

Onze merken:

Logo Dayco

 

Logo FAAM